06.01.2013

(slettet)

"I wish people realized that an eating disorder doesn?t just affect a person?s relationship with food; it affects their relationship with literally everything that exists in the world."

5 kommentarer

Ida Kristiansen

06.01.2013 kl.13:05

sf handler ikke bare om det å oppnå vekttap. Det er et symptom. Før vekttaper går det tuusen tanker gjennom hodet som sier man ikke fortjener mat og at man ikke er god nok. Sf er livsfarlig. Du blir helt obsessed med det og det styrer livet ens og går utover familien :(

anhnguyen

06.01.2013 kl.13:06

chaosbyida: åh ja, jeg vet! er helt enig..

Sannepk - kommenterer tilbake

06.01.2013 kl.16:42

åh, heeelt enig! jeg skjønner meg virkelig ikke på de som VIL ha en spiseforestyrrelse, de har ikke helt skjønt hva forskjellen på gode og feil valg... håper forresten at det blir bedre med deg♥♥

anhnguyen

06.01.2013 kl.17:41

Sannepk: hmm ja, det er vel bare det at spiseforstyrrelsen er så glamorisert, så man greier ikke helt å se de negative sidene. tusen takk, det betyr mye! :)

Christine

07.01.2013 kl.22:59

Hei! Jeg har lest igjennom de fleste innleggene dine nå, og jeg blir utrolig lei meg av å lese om hvor vanskelig du har det. Spiseforstyrrelser ødelgger deg, og jeg er ganske sikker på at du vet det. Det blir ikke noe bedre av at du slutter med å spise, du blir ikke tynnere av det. Selvfølgelig skal jeg ikke komme hit å si at du bare skal slutte med med du holder på med, fordi jeg vet hvordan du har det. Jeg hadde selv spiseforstyrrelser i 3 år. Jeg har gjort det samme som du gjør nå, fått meg selv til å spy, slutte å spise, dytte vennene mine bort, slanke meg på mange forskjellige måter. Jeg har nå funnet ut at det var dumt av meg, jeg snakket med leger, psykologer. Det ser kanskje ikke ut som jeg har hatt spiseforstyrrelser på bildene av meg, men jeg har brukt utrolig mye tid på å komme dit jeg er nå, jeg har hatt forskjellige måltider på sine egne tider, jeg har også trent mye. Og jeg vet av du ikke kommer til å få det bra med en gang, men du kommer deg dit. Jeg synes du burde snakke med en person som kan hjelpe deg med dette. En person som kan hjelpe dem med å leve livet ditt som du vil ha det. Hvis du noen gang trenger noen å snakke med så er det bare å ta kontakt med meg!

Skriv en ny kommentar

anhnguyen

anhnguyen

16, Agdenes

jente fra bergen med et stort ønske om å fly. liker kiwi, bøker, musikk og venner.

Kategorier

Arkiv

hits